Menu

Keurmerk

Wij hebben een keurmerk ontwikkeld die we weggeven aan salons die voldoen aan de richtlijnen die wij zelf hebben samengesteld. Als salon houder kun je je bij ons opgeven als je interesse hebt in het behalen van zo’n keurmerk. 

Wij komen dan onaangekondigd langs en bekijken jouw salon grondig. Vaak geven we ook al direct aan jou aan wat onze bevindingen zijn. Tijdens dit bezoek heb je dus even contact met ons. 

Tijdens een ander bezoek sturen bij een undercover keurmeester die zich voordoet als klant. Hij of zij maakt dan gewoon een afspraak. Neem een manicure. Op deze manier kunnen wij precies zien hoe jij het allemaal aanpakt en of het resultaat voldoende is. 

Tijdens zo’n undercover bezoek beoordelen we verschillende aspecten; zo kijken we naar de klantvriendelijkheid, of je bepaalde handelingen toelicht, of de behandeling aangenaam is in hoeverre dat mogelijk is. 

Na beide bezoeken laten wij weten of jij eigenaar bent van ons keurmerk. Dit kan je natuurlijk in jouw salon hangen, op sociale media plaatsen en aan je klanten laten weten door het ze te vertellen.