Menu

Wat zijn de voordelen van een facelift Utrecht? 

Voor menig aantal mensen geldt dat ze het vervelend vinden dat de tand des tijds een bepaalde invloed gaat hebben op hun uitstraling. In het bijzonder het gezicht is een onderdeel van ons lichaam dat we graag op de meest optimale manier willen beschermen tegen bijvoorbeeld het verouderingsproces. Dat blijkt in de praktijk niet altijd even eenvoudig te zijn. Naarmate de jaren vorderen is het namelijk zo dat onder meer de elasticiteit van onze huid gaat afnemen. Bovendien is het eveneens zo dat de gezichtshuid evenals het onderhuidse vet naar beneden kan zakken. Gelukkig bestaat er zoiets als een facelift Utrecht. Het ondergaan van een dergelijke ingreep kan er immers voor zorgen dat je er meteen heel wat jonger uit gaat zien. Wil jij ook graag de voordelen van deze ingreep ontdekken? Dan moet je vooral even snel verder lezen! 

Op welke manieren kan een facelift Utrecht worden uitgevoerd? 

Voor het laten uitvoeren van een facelift Utrecht geldt dat dit op verschillende manieren kan gebeuren. Op dit vlak maken we eigenlijk een onderscheid tussen vier verschillende mogelijkheden. Het gaat hierbij concreet om de opties zoals hieronder aangegeven: 

  1. De volledige, klassieke facelift; 
  2. De MACS-lift;
  3. De Eric Auclair lift;
  4. De mini facelift of de zogenaamde S-lift; 

In het merendeel van de gevallen kiezen vrouwen voor het laten uitvoeren van een volledige facelift Utrecht. Dit niet in het minst omdat op deze manier het meest optimale eindresultaat kan worden behaald. Is het zo dat er slechts sprake is van een milde huidverslapping, maar wil je toch ook graag deze in de kern kunnen aanpakken? Dan zou je er eventueel voor kunnen kiezen om te kiezen voor het laten uitvoeren van een mini facelift. 

Wat zijn de voordelen van een dergelijke facelift dan precies?

Het belangrijkste doel van een facelift Utrecht is terug te vinden in het feit dat de huid terug heel wat strakker wordt gemaakt. Voor menig aantal dames (en heren) geldt dat ze vanaf een bepaald ogenblik in hun leven geconfronteerd worden met loshangende huid die de uitstraling van hun gezicht negatief beïnvloedt. Door het laten uitvoeren van een facelift Utrecht kan ervoor worden gezorgd dat de huid terug aanzienlijk strakker wordt gemaakt. Wil jij ook graag terug kunnen rekenen op het volste zelfvertrouwen? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat het laten uitvoeren van een facelift ook voor jou zeker en vast de moeite waard kan zijn om te overwegen.

Zijn er eventueel ook nog aanvullende behandelingen waar je voor kan kiezen?

Het spreekt voor zich dat een facelift Utrecht laten uitvoeren niet de enige behandeling is waarvoor kan worden gekozen. In de praktijk kan er dan ook worden vastgesteld dat menig aantal dames de keuze maken om deze ingreep te combineren met nog verschillende andere ingrepen. Enkele voorbeelden van dergelijke aanvullende behandelingen waar je voor kan kiezen zijn: 

  • Een chemische peeling; 
  • Een liquid lift; 
  • Een halslift;

Welke eventuele aanvullende behandelingen mogelijks interessant kunnen zijn is een beetje afhankelijk van de situatie in kwestie. Dit geldt zoals eerder reeds aangegeven ook voor het soort facelift waarvoor wordt gekozen. Is er bijvoorbeeld slechts sprake van een zeer milde huidverslapping? Dan is het laten uitvoeren van een volledige facelift bijvoorbeeld doorgaans niet vereist. Een mini facelift kan in dat geval de perfecte oplossing betekenen. In ieder geval, bepaal dus in de praktijk altijd voor jezelf welke eventuele aanvullende behandelingen voor jou mogelijks nog interessant zouden kunnen zijn wanneer je bijvoorbeeld een huidverjonging wenst te ondergaan.